|
teck
|
 |
« on: July 26, 2009, 05:08:25 PM » |
|
Δεν υπάρχει σύγκριση...Ξέρεις τι υπάρχει? Η αδυναμία του Ελληνα να ακούσει κακό για το σκυλί του! Οταν ένα σκυλί ...δεν πάει ... δεν θα πάει ποτέ! (ξεφεύγουμε απο συζήτηση entony ok?) Και εδω εσείς πρέπει όταν βλέπετε κάτι λάθος να το λέτε!!!!!! Αυτά τα χαδιάρικα αχ τι καλός και τι κούκλος και τι ωραίο λουρί ,δεν μου λένε κάτι! Καλό αρσενικό ποιό είναι? Αυτό που θα αφήσει απογόνους και σωστούς ''πρωταγωνιστές''!!!! Εσένα μπορέι να μην σε ενδιαφέρει η μορφολογία ή υγεία ή οι εκθέσεις! (λεω π.χ. δεν σε ξέρω) Κακώς! γιατί ή έχεις μπόξερ ή κουνέλι!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kokisbox
|
 |
« Reply #1 on: July 26, 2009, 05:14:03 PM » |
|
Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου (δεν αφορά φυσικά καθόλου τον Entony!!!!)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Detomara
|
 |
« Reply #2 on: July 26, 2009, 05:14:39 PM » |
|
Συμφωνο απολυτα σε αυτα που λες!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@llejandro
|
 |
« Reply #3 on: July 26, 2009, 05:17:33 PM » |
|
Δεν υπάρχει σύγκριση...Ξέρεις τι υπάρχει? Η αδυναμία του Ελληνα να ακούσει κακό για το σκυλί του! Οταν ένα σκυλί ...δεν πάει ... δεν θα πάει ποτέ! (ξεφεύγουμε απο συζήτηση entony ok?) Και εδω εσείς πρέπει όταν βλέπετε κάτι λάθος να το λέτε!!!!!! Αυτά τα χαδιάρικα αχ τι καλός και τι κούκλος και τι ωραίο λουρί ,δεν μου λένε κάτι! Καλό αρσενικό ποιό είναι? Αυτό που θα αφήσει απογόνους και σωστούς ''πρωταγωνιστές''!!!! Εσένα μπορέι να μην σε ενδιαφέρει η μορφολογία ή υγεία ή οι εκθέσεις! (λεω π.χ. δεν σε ξέρω) Κακώς! γιατί ή έχεις μπόξερ ή κουνέλι!
Έχεις τις απόψεις σου και απ ότι βλέπω και τα επιχειρήματα σου . Σίγουρα για να ανέβει το επίπεδο χρειάζεται να ανεβάσουμε όλοι τον πήχη . Όσο για τον Έλληνα και το σκυλί του... αυτό δεν νομίζω ότι πρόκειται να αλλάξει στους απλούς ιδιόκτητες, ενώ οι εκτροφεις ειναι αυτοί που πρέπει να ανεβάσουν τον πήχη.
|
|
|
|
« Last Edit: July 26, 2009, 05:33:02 PM by @llejandro »
|
|
o μεσος σκυλος ειναι καλυτερος απο τον μεσο ανθρωπο 
|
|
|
|
teck
|
 |
« Reply #4 on: July 26, 2009, 05:22:45 PM » |
|
Ολα είναι αλυσίδα! Ολοι πρέπει να βοηθήσουν για το επίπεδο του μπόξερ στην Ελλάδα! Με μια έκθεση δεν γίνεται δουλειά. Τα κοστολόγια για εκθέσεις εξω είναι μεγάλα! Πολλοί εκτροφείς έχουν κόντρα ,που έως κάποιο σημείο είναι καλό ,αλλά στην συγκεκριμένη φάση είναι μόνο κακό! Δεν θα ήταν θαυμάσιο να έρχοταν να ζευγαρώσουν στην Ελλάδα απο το εξωτερικό?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kokisbox
|
 |
« Reply #5 on: July 26, 2009, 05:25:13 PM » |
|
Όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές στο θέμα των εθέσεων είμαστε 500 χρόνια πίσω από τον ήλιο....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Detomara
|
 |
« Reply #6 on: July 26, 2009, 05:25:50 PM » |
|
Δεν θα ήταν θαυμάσιο να έρχοταν να ζευγαρώσουν στην Ελλάδα απο το εξωτερικό?
Οπως ξερεις δεν ηρθαν και ουτε θα ερθουν στη Ελλαδα για ζευγαρωμα. Αν καποιο εκτροφειο εχει καλο αρσενικο δεν θα ερθει ουτε ο Ελληνας 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teck
|
 |
« Reply #7 on: July 26, 2009, 05:29:37 PM » |
|
Γιατί να μην υπάρξει παραρτημα ομίλου μπόξερ στην Θεσ/νικη? Βλέπω ότι υπάρχουν πολλοι που έχουν μπόξερ στην Μακεδονία! Γιατί ο Θεσ/νικιός να κάνιε 800 και 1000 χλμ για μιά έκθεση? Ετσι ανεβαίνει ο πήχης όπως είπε ο φίλος πριν, βέβαια σε άψογη συνεργασία με τον ΟΜΕ! Είμαι σίγουρος ότι μπορέι να γίνονται 3 με 4 ειδικές με μεγάλη ανταπόκριση! Μην ξεχνάτε ότι κοντά μας είναι τα Βαλκάνια όπου υπάρχει πολύ κοινό που ενδιαφέρεται!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Detomara
|
 |
« Reply #8 on: July 26, 2009, 05:32:30 PM » |
|
Μακαρι αλλα δεν το βλεπω τοσο κοντινο!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@llejandro
|
 |
« Reply #9 on: July 26, 2009, 05:35:12 PM » |
|
Μακαρι αλλα δεν το βλεπω τοσο κοντινο!!!  Αυτο Γιώργο νομίζω ότι είναι το λάθος. Δεν το βλέπεις κοντινό και σταματάς εκεί. Μήπως αν όλοι οι βόρειοι εκτροφεις το παλέψουν μαζί υπάρξει αποτέλεσμα;
|
|
|
|
|
|
o μεσος σκυλος ειναι καλυτερος απο τον μεσο ανθρωπο 
|
|
|
|
teck
|
 |
« Reply #10 on: July 26, 2009, 05:36:43 PM » |
|
Οπως ξερεις δεν ηρθαν και ουτε θα ερθουν στη Ελλαδα για ζευγαρωμα. Αν καποιο εκτροφειο εχει καλο αρσενικο δεν θα ερθει ουτε ο Ελληνας  [/quote] Tώρα χαίρω πολύ  Με ποιόν τώρα? Εαν όμως ένας έλληνας βγάλει ή φέρει τον mirco turlbick(λεμε τώρα ) και δεν πάνε να ζευγαρώσουν ...ποιός τους φταίει!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kokisbox
|
 |
« Reply #11 on: July 26, 2009, 05:37:35 PM » |
|
Αυτό νομίζω είναι όνειρο όλων...αλλά δε νομίζω ότι φταίει μόνο το παράρτημα..αλλά και οι τοπικοί όμιλοι οι οποίοι δεν κάνουν τη δουλεία τους..Που είναι η Κατερίνη τα τελευταία 2 χρόνια...η Θεσσαλονίκη?,,,η Κοζάνη η Καστοριά, τα Ιωάννινα?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Detomara
|
 |
« Reply #12 on: July 26, 2009, 05:39:02 PM » |
|
Tώρα χαίρω πολύ  Με ποιόν τώρα? Εαν όμως ένας έλληνας βγάλει ή φέρει τον mirco turlbick(λεμε τώρα ) και δεν πάνε να ζευγαρώσουν ...ποιός τους φταίει! Ετσι ειναι
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kokisbox
|
 |
« Reply #13 on: July 26, 2009, 05:42:03 PM » |
|
Tώρα χαίρω πολύ Με ποιόν τώρα? Εαν όμως ένας έλληνας βγάλει ή φέρει τον mirco turlbick(λεμε τώρα ) και δεν πάνε να ζευγαρώσουν ...ποιός τους φταίει! Ναι έτσι είναι..αλλά το κόστος αγοράς ενός τέτοιου σκύλου είναι υπέρογκο...και μάλλον χωρίς μεγάλη προοπτική για την Ελλάδα..γιατί 1) θα ζευγαρώσει μόνο ο κολλητός σου και άρα δύσκολα θα πάρεις καλά κουτάβια 2) δεν υπάρχουν εκθέσεις να το δείξεις..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teck
|
 |
« Reply #14 on: July 26, 2009, 05:43:14 PM » |
|
Αυτό νομίζω είναι όνειρο όλων...αλλά δε νομίζω ότι φταίει μόνο το παράρτημα..αλλά και οι τοπικοί όμιλοι οι οποίοι δεν κάνουν τη δουλεία τους..Που είναι η Κατερίνη τα τελευταία 2 χρόνια...η Θεσσαλονίκη?,,,η Κοζάνη η Καστοριά, τα Ιωάννινα?
Η Νάουσα? Πιστεύω πως όλοι κουράστηκαν και με συμπεριφορές κριτών και γενικά απο υποτιθέμενους συντονιστές εκθέσεων κτλπ! Δηλαδή εαν κάνω έκθεση εγω π.χ. δεν θα μου υποδείξει κανείς μα κανείς τί να κάνω! (αρκεί να ξέρω έτσι...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|