korman709
Αρχάριο μέλος
|
 |
« on: March 14, 2010, 02:52:12 PM » |
|
καλημέρα σε ολους,ενδιαφερομαι να αποκτησω το πρωτο μου μποξερακι αλλα λόγω οικονομικης καταστασης δε μου ειναι δυνατο να το αγορασω απο εκτροφεα,πηγαινοντας στον κτηνιατρο μου ειπε οτι μπορει να μου φερει κουταβι απο το εξωτερικο.το κουταβι θα ειναι υγιες?θα ειναι "καθαροαιμο" μποξερ?αν και δεν θελω να ασχοληθω με αγωνες κλπ...θελω μονο ενα μποξερ που να το εχω συντροφια κ αυτο εμενα...τι μου προτεινετε οσον αφορα την αγορα του?να προχωρησω η οχι?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romelaki
|
 |
« Reply #1 on: March 14, 2010, 03:56:05 PM » |
|
Καλημέρα και σε σένα.Υπάρχει ενότητα συστηθείτε.Πες μας λιγα πράγματα για σένα. Κατ αρχάς τα μπόξερ δεν μπαίνουν σε αγώνες.Καλά θα είναι να ξεχάσεις την απόκτηση του πρώτου σου μπόξερ απο το εξωτερικό έτσι γενικά κ αόριστα.Ο κτηνίατρος σου είναι παράλληλα και εισαγωγέας?
Το κόστος αγοράς ενος μπόξερ ειναι μηδαμινή αξία σε αυτά που προβλέπονται για τα εμβόλια του,την διατροφή του, τις αποπαρασιτώσεις, την εκπαίδευση του και όλα αυτά που μπορει να συμβούν,χωρίς να τα έχεις προβλέψει.Σκέψου το λοιπόν πολύ καλά και μετά αποφάσισε.Καλύτερα να περιμένεις λίγο οταν θα είσαι έτοιμος.
Ξέχνα την αγορά μπόξερ με τον τρόπο που σου προτείνει ο κτηνίατρος σου, γιατί φοβάμαι οτι θα το μετανοιώσεις.Γνωρίζεις για τα puppymills ?
Καλή επιτυχία Δέσποινα
|
|
|
|
|
|
 Ελλάδα η χώρα των δύο ταχυτήτων.Νεκρά και όπισθεν !!
|
|
|
korman709
Αρχάριο μέλος
|
 |
« Reply #2 on: March 14, 2010, 04:10:25 PM » |
|
ναι,ο κτηνιατρος μου ειναι παραλληλα και εισαγωγεας,το εχω σκεφτει πολυ καλα για την αποκτηση του,ειμαι ενημερωμενος για τα puppymills,εαν ομως οι εκτροφεις της ελλαδας εξακολουθουν να εχουν τις τιμες στα υψη,μερικοι απο εμας θα αγοραζουμε απο εκτροφεια του εξωτερικου που ειμαστε ουκ ολιγοι καθως παραλληλα θα σωσουμε απο τη "σκλαβια και την απανθρωπια"ζωακια και ειδικα τον καλυτερο φιλο του ανθρωπου τον σκυλο.οσον αφορα τις ασθενειες και τον χαρακτηρα του ζωου εχετε δικιο,σκοπος μου ομως ειναι ενας σκυλος που θα ειναι συντροφος και ας μην πληροι ακριβως τις προδιαγραφες της συγκεκριμενης φυλης,ελπιζω να εχει λιγο "αιμα" μποξερ...ευχαριστω
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cgri1976
|
 |
« Reply #3 on: March 14, 2010, 04:55:16 PM » |
|
καλημερα και απο εμενα, θα συμφωνησω με την δεσποινα. και θα σου πω και εγω την δικη μου ιστορια. και εγω στην αρχη ασχετος με την αποκτηση σκυλου, αγορασα μποξερ απο πετ σοπ γνωστης αλυσιδας. το σκυλι απο την πρωτη ημερα εκανε εμετους και δεν ειχε ορεξη για τιποτα, με λιγα λογια το πρωι το πηγα σε εναν δικο μου κτηνιατρο και τελικα ειχε τυφο. το πηγα πισω στο μαγαζι και η ερωτηση που μου εκαναν ηταν "θελετε αλλο σκυλακι?" τι ειναι μωρε το σκυλι? μπλουζακι?  με λιγα λογια μολις τους ειπα οτι θα φωναξω την ζωοφιλικη αμεσως μου εδωσαν τα χρηματα πισω και εφυγα στεναχωρημενος για το τι θα απογινει το μποξερ......... βεβαια δεν εβαλα μυαλο. μετα απο λιγο καιρο πηγα σε ενα πετ σοπ της γειτονιας μου που ειχαν παρει σκυλακια δυο φιλοι μου και μου εδωσαν και καλα εγγυηση, οντως τα παραγγειλα και ηρθε...αλλα ομως και αυτο ειχε τυφο και το καταλαβα γιατι μετα απο τρεις ημερες που το ειχε στο μαγαζι λεγοντας μου οτι πρεπει να κανει τα εμβολια και μετα να το παρω, το ειχε απομονωσει απο τα υπολοιπα σκυλακια... και μολις το ειδα της ακυρωσα την παραγγελια.... και ετσι περασε ο καιρος, μαζευα χρηματα, και πηγα σε εκτροφεα και πηρα ΜΠΟΞΕΡ. το γραφω με κεφαλαια γιατι οντως το σκυλι ειναι μποξερ..!!!!και απο σωματοτυπο και απο ολα του...!!! τωρα απο θεματα υγειας σιγουρα δεν εισαι σιγουρος ποτε για τιποτα, αλλα ποτε δεν μπορεις να συγκρινεις ενα μποξερ απο εκτροφεα και ενα μποξερ απο πετ σοπ. αυτα τα λιγα και  για την αναλυση........!!!!
|
|
|
|
|
|
ευχαριστώ πολύ, φιλικά Χρήστος.
|
|
|
|
Cavalieri di Rodi
|
 |
« Reply #4 on: March 14, 2010, 06:16:49 PM » |
|
ναι,ο κτηνιατρος μου ειναι παραλληλα και εισαγωγεας,το εχω σκεφτει πολυ καλα για την αποκτηση του,ειμαι ενημερωμενος για τα puppymills,εαν ομως οι εκτροφεις της ελλαδας εξακολουθουν να εχουν τις τιμες στα υψη,μερικοι απο εμας θα αγοραζουμε απο εκτροφεια του εξωτερικου που ειμαστε ουκ ολιγοι καθως παραλληλα θα σωσουμε απο τη "σκλαβια και την απανθρωπια"ζωακια και ειδικα τον καλυτερο φιλο του ανθρωπου τον σκυλο.οσον αφορα τις ασθενειες και τον χαρακτηρα του ζωου εχετε δικιο,σκοπος μου ομως ειναι ενας σκυλος που θα ειναι συντροφος και ας μην πληροι ακριβως τις προδιαγραφες της συγκεκριμενης φυλης,ελπιζω να εχει λιγο "αιμα" μποξερ...ευχαριστω
Αντί να συντηρείς σκυλέμπορους, παππυμιλάδες, κτηνίατρους-εισαγωγείς και πετσοπάδες, γιατί απλά δεν υιοθετείς ένα αδέσποτο μποξεράκι; Κατά διαστήματα εμφανίζονται στις φιλοζωικές οργανώσεις αγγελίες για μπόξερ ή άλλα σκυλιά. Απο τη στιγμή μάλιστα που δε σε ενδιαφέρει η καθαροαιμία του ζώου έχεις αρκετές πιθανότητες να βρεις σκυλάκι.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korman709
Αρχάριο μέλος
|
 |
« Reply #5 on: March 14, 2010, 06:35:53 PM » |
|
μαλλον εχετε και οι 2 απολυτο δικιο,θα αποταμιευσω χρηματα για την αποκτηση ενος καθαροαιμου τελικα απο ελληνα εκτροφεα-μετα απο φωτογραφιες και αρθρα περι των puppymills,ανατριχιασα,εαν εχετε κατι υπ'οψη σας για αγορα θηλυκου κουταβιου,παρακαλω ενημερωστε με
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panos0685
Αρχάριο μέλος
|
 |
« Reply #6 on: March 14, 2010, 07:31:58 PM » |
|
Κατ αρχάς τα μπόξερ δεν μπαίνουν σε αγώνες.
 Τι εννοεις?Μου διαφευγει κατι? Δεν ξερω τι εννοει ο φιλος Korman με τον ορο αγωνες αλλα τα Boxers σιγουρα μπιανουν σε αγωνες!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eleni@positive training
|
 |
« Reply #7 on: March 14, 2010, 08:38:35 PM » |
|
Καλησπερα και απο μενα Μανο.Συγχαρητηρια για την αποφαση σου να αποκτησεις ενα μποξερ απο εκτροφεα.συμφωνο με την Δεσποινα και τον Γιωργο  Να ξερεις οσο καλος ανθρωπος και επαγγελματιας και να ειναι ο κτηνιατρος σου ωστοσω δεν ειναι εκτροφεας οπως εγω δεν ειμαι κτηνιατρος και αυτος εκπαιδευτης.Σιγουρα ενας εκτροφεας Μποξερ ξερει απο Μποξερ και εχει δωσει πολλα απο την ψυχη του με πολλη αγαπη μερακι και κοπο.Θα σε κατευθηνει για να διαλεξεις το ιδανικο κουταβι για σενα.Μεχρι να το αποκτησεις ευχωμαι να ενημερωθεις και να βρεις τα αρθρα του φορουμ χρησιμα.και ξανα ΚΑΛΟΣ ΗΛΘΕΣ.
|
|
|
|
« Last Edit: March 14, 2010, 08:45:29 PM by eleni@positive training »
|
|
|
|
|
|
romelaki
|
 |
« Reply #8 on: March 14, 2010, 09:04:54 PM » |
|
Δεν ξερω τι εννοει ο φιλος Korman με τον ορο αγωνες αλλα τα Boxers σιγουρα μπιανουν σε αγωνες!
Κατά τη γνώμη μου ο Μάνος δεν εννοούσε αγώνες εργασίας.Το ζητούμενο δεν είναι αυτό όμως. Δέσποινα
|
|
|
|
|
|
 Ελλάδα η χώρα των δύο ταχυτήτων.Νεκρά και όπισθεν !!
|
|
|
Panos0685
Αρχάριο μέλος
|
 |
« Reply #9 on: March 15, 2010, 12:53:21 PM » |
|
Προφανως ο φιλος εννοουσε εκθεσεις αλλα ακομα και αν καποιος δεν ενδιαφερεται για εκθεσεις δεν σημαινει οτι το μποξερ που θα παρει δεν χρειαζεται να εχει τα χαρακτηριστικα του Μποξερ!
Ο χαρακτηρας και το ταπεραμεντο του Μποξερ ειναι ενα ειτε μιλαμε για πετ ειτε για εκθεσεις ειτε για αγωνες εργασιας.Απλα ο καθε τομεας χρειαζεται καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα ενισχυμενα και αλλα οχι τοσο ενισχυμενα...κατα τη γνωμη μου!
Επισης εγω σχολιασα αυτο που ειπες επειδη αυτο το νημα θα το διαβασουν πολλοι ανθρωποι φανταζομαι που ισως θα ειναι και απειροι οποτε καλο ειναι να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις!
Φιλικα!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|